Nieuws Bezoekers

  World Fashion Centre vraagt Linden & Barbosa voor PR jubileum 50 jaar

World Fashion Centre vraagt Linden & Barbosa voor PR jubileum 50 jaar
 
Geplaatst op: 21-02-2018
Het World Fashion Centre is 50 jaar hét "meeting point" voor de internationale mode-industrie. Het is uitgegroeid tot een verzamelplaats voor ondernemerschap, creativiteit en het samenbrengen van mensen en bedrijven, met mode als de verbindende factor. Ter viering van het jubileum is portret- en fashionfotograaf Reinier van der Aart gevraagd inspirerende verhalen te portretteren van modeondernemers uit het WFC in een koffietafelboek. Verhalen van zowel gevestigde modelabels als Jos Bles Agenturen en Gerry Weber tot succesvolle nieuwkomers als LA Sisters en It’s Given zijn vastgelegd.

Het WFC heeft na een besloten competitie, Linden & Barbosa gevraagd voor de communicatiestrategie rond het 50 jarig jubileum. Deze moet bijdragen aan het versterken van de gewenste merkperceptie van het WFC, dat staat voor ondernemerschap en creativiteit. 

 “Wij hebben voor Linden & Barbosa gekozen vanwege hun creatieve en resultaatgerichte strategische aanpak. Zij weten hoe ze onze interne verhalen nieuwswaardig kunnen maken. Ze hebben het PR-plan ontwikkeld en helpen ons bij de implementatie ervan”, aldus Marianne van der Linden-Peetsold algemeen directeur van het WFC.

 


Terug naar Nieuws


Blijf op de hoogte

U kunt zich inschrijven voor de WFC nieuwsbrief. Deze ontvangt u dan regelmatig per mail. In de nieuwsbrief staan nieuwe huurders, aankondigingen van beurzen, activiteiten en andere nieuws uit de modewereld. U kunt zich ieder moment ook weer uitschrijven.

Klik hier om u in te schrijven.