Nieuws Huurders

  Toren 3 in de steigers!

Toren 3 in de steigers!
 
Geplaatst op: 12-07-2017
Het zal jullie niet ontgaan zijn, dat Toren 3 in de steigers staat!
De steigers die aangebracht zijn boven de weg, staan op last van de Gemeente Amsterdam i.v.m. de veiligheid. Als er iets naar beneden valt moet dat opgevangen kunnen worden en dat is hiermee bereikt.


Verder laat de eigenaren van Toren 3 weten dat de 2e etage en hoger, getransformeerd zullen worden naar woningen.  De werkzaamheden zullen hoogstwaarschijnlijk medio begin 2018 klaar zijn. De entree van T3 is gewoon bereikbaar, ondanks de steigers. De huidige goederenliften gaan vervangen worden voor 1 nieuwe goederenlift. Het vervangen zal ongeveer 8 weken in beslag nemen en ergens deze zomer plaatsvinden. Verder worden er nieuwe cv’s en een nieuwe koelmachine geïnstalleerd. Een en ander zal, helaas, overlast kunnen geven, maar wij vragen u hiervoor uw begrip.
 


Terug naar Nieuws


Blijf op de hoogte

U kunt zich inschrijven voor de WFC nieuwsbrief. Deze ontvangt u dan regelmatig per mail. In de nieuwsbrief staan nieuwe huurders, aankondigingen van beurzen, activiteiten en andere nieuws uit de modewereld. U kunt zich ieder moment ook weer uitschrijven.

Klik hier om u in te schrijven.